Projekti sufinancirani iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

INOVACIJSKI VAUČER – Razvoj inovativne platforme TDA na temelju mikroservisne arhitekure kroz stručnu podršku ZIO-a

Poduzeće Top Digital d.o.o. usmjereno je razvoju globalne digitalne platforme kao poveznice klijenata (naručitelja) iz najrazličitijih gospodarskih grana i dobavljača raznovrsnih digitalnih usluga. Svrha projekta je ojačati interne kapacitete poduzeća za osuvremenjivanje i pojednostavljivanje, zastarjele i za korisnike komplicirane platforme u suradnji sa RIT-om. Cilj je osigurati inovativnu “Custom made” platformu koja će imati sve potrebne preduvjete za poduzetnike bili mali ili veliki, s naglaskom na RH, u vidu komercijalizacije njihovog proizvoda i rasta prodaje na domaćem i inozemnom tržištu.

Više informacija pronađite ovdje.

Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2 – Unaprijeđenje poslovanja poduzeća TOP DIGITAL AGANCY (TDA) kroz sudjelovanje na međunarodnim sajmovima

Poduzeće Top Digital d.o.o. usmjereno je razvoju globalne digitalne platforme kao poveznice klijenata (naručitelja) iz najrazličitijih gospodarskih grana i dobavljača raznovrsnih digitalnih usluga. Svrha projekta je povećati sposobnost poduzeća Top digital d.o.o. za sudjelovanje na širem europskom, ali I svjetskom tržištu, te povećanje opće uspješnosti poslovanaj. Prijavitelj planira aktivno sudjelovanje na međunarodnim sajmovima u Madridu, Londonu, Singapuru, Kolnu, San Francisco, Dublinu, Barceloni, Lisabonu, Vilnusu, New Yorku I Parizu.

Više informacija pronađite ovdje.